A zagyvapálfalvai Laposban minap megtanulták az érdeklődők, miben rejlik a házias tészták titka. A Pálfalváért Lokálpatrióta Egyesület szervezésében valódi tésztakészítő-műhellyé alakult át a napokban a Zagyvapálfalván működő, számos közösségi megmozdulásnak helyt adó Lapos épülete. A rendezvényre korosztálytól függetlenül érkeztek az érdeklődők, kisgyermekes családok is örömmel csatlakoztak a vidám, s nem utolsó sorban hasznos foglalkozáshoz. A tésztaguru szerepét Szuh Melinda öltötte magára, aki szakavatott háziasszonyként részletesen megosztotta „tanítványaival” a minőségi, otthon készített tészta receptjét.
A foglalkozáson egyebek mellett szó esett a jó tészta tulajdonságairól, továbbá mindenki kipróbálhatta a gyakorlatban is, hogyan kell hibátlanul elkészíteni a finomságot. Mindemellett a tésztaguru a helyiek felmerülő kérdéseire is szívesen válaszolt, melyekből akadt is jó néhány, hiszen mindenki törekedett az ínycsiklandó végeredményre. A számos apró trükköt megismerve a résztvevők immár odahaza is gond nélkül el tudják készíteni a finom és könnyű tésztát. Fotóinkon keresztül ízelítőt kaphattok a vidám foglalkozás apró mozzanatairól.