Íjásziskolát alapított a tarjáni bajnok, hogy megvalósítsa gyermekkori álmait

Íjásziskolát alapított a tarjáni bajnok, hogy megvalósítsa gyermekkori álmait Ezután hosszú, két évtizedes kihagyást követően végre megvalósíthatta álmait: megalapította az Európai Íjászsportolók Alapítványát, amelyen belül immár növendékeinek is átadja tudását, s fejleszti őket, hogy minél sikeresebben szerepelhessenek a korosztályos versenyeken.

Fotó: nool.hu

Az országos vidék- és terembajnoki címe mellett több csúcsot is felállító matematika-testnevelés szakos tanár növendékei idén tavasszal a egy arany-, és két ezüstéremmel lettek gazdagabbak a pápai teremversenyen, a szabadtéri idénynyitóról is érmekkel tértek haza, míg a sportág diákolimpiájaként működő Suli Íjász Bajnokságon Prém Diána Jázmin élete első ilyen versenyén másodikként zárt.

Hogy miért pont az íjászat, és milyen célok motiválják Kósy Nándort edzőként, arról a legutóbbi verseny után beszélgettünk vele és ifjú sportolóival.

Podcast link: https://videa.hu/videok/nool/nagyvilag/ijasziskolat-alapitott-a-tarjani-bajnok-podcast-videaton-ijaszat-jmBxosjB4jGmDu0W?start=0

https://www.nool.hu/helyi-sport/2024/06/ijasziskolat-alapitott-a-tarjani-bajnok-hogy-megvalositsa-gyermekkori-almait-podcast

Scroll to Top